logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Tyrili Arena Arendal

Tyrili Arena Arendal er et tilbud for elever som er i sluttfasen av behandlingsoppholdet sitt og snart skal tilbake til samfunnet.

Det moderne og nyrenoverte bygget til Tyrili Arena i Arendal ble tatt i bruk i 2018. Enheten har tolv plasser for elever som har vært i langtids døgnbehandling i Tyrili og nådd den avsluttende fasen i behandlingsløpet. Nå skal de øve på å leve mer selvstendig, med jobb og fritidsaktiviteter. Samtidig bor de og mottar behandling i trygge rammer i Tyrili, i egen leilighet i et bygg med døgnkontinuerlig tilgjengelig bemanning. Elever med mye tidligere behandlingserfaring kan også få plass ved Arena.

I elevarbeidet legges særlig vekt på tett individuell oppfølging, i samarbeid med kommunen og helsetjenesten. Elevene får behandling to dager i uken. Den er obligatorisk og består av samtalegrupper, individuelle samtaler, kurs, etc. De tre øvrige ukedagene har elevene individuelle opplegg bestående av jobb og/eller skole. Elevene øver på å mestre strukturer som de skal ta med seg videre i livet.


Tyrilis ambulante tjenester følger i tillegg opp eleven i inntil seks måneder etter at behandlingsoppholdet i Tyrili er over. Teamet skal være med på å sikre en god overgang til en videre tilværelse i kommunen eleven tilhører.

Les mer:
Dette er Tyrili Sør

 

 

 

 

 

 

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

 

 

Kontaktinformasjon

 

Adresse: 

Vesterveien 3

4836 Arendal


E-post: 

arendal@tyrili.no


Tlf:  

47 47 40 06

 

Enhetsleder:

Beathe Hodne Manger

(Forløpskoordinator)

957 44 014 / bema@tyrili.no

 

Beliggenhet:

/Bilder/Brosjyrer/tyrili_sor_brosjyre_2019_SKJERM.pdf

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

  • Gå til Facebook
  • Del på:

  • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard