logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Tyrili Arena Oslo

Tyrili Arena Oslo er et tilbud for elever som nærmer seg slutten av behandlingsoppholdet sitt og trenger en gradvis overgang til en selvstendig tilværelse.

Tyrili Arena Oslo holder til sentralt på Tøyen. Det er et heldøgns behandlingstilbud med fokus på utvikling av selvstendighet og etablering av strukturer som elevene kan ta med seg videre i livet. Elevene disponerer egne leiligheter, der de øver på å bo og leve for seg selv.

Behandlingsinnholdet er tilrettelagt for elever som i forveien har vært en tid i et av Tyrilis behandlingsfellesskap. Elever med behandlingserfaring fra andre steder kan også ha godt utbytte av innholdet. I elevarbeidet legges det vekt på tett individuell oppfølging i samarbeid med kommunen og helsetjenesten.

Vi har behandlingsdag to dager i uken, bestående av samtalegrupper, individuelle samtaler, kurs, o.l. De øvrige ukedagene har elevene individuelle opplegg i form av jobb, skole eller andre meningsfylte aktiviteter. Dette får de hjelp til å utforme, og de følges opp. Onsdager er det felles middag på enheten.

Det arrangeres i liten grad fellesaktiviteter for elevene. Fokuset er heller på å hjelpe dem med å komme i gang med egne aktiviteter, utenfor enheten.

Tyrili Arena Oslo har også ansvar for ambulante tjenester i etterkant av behandling, for elever med tilhørighet i Oslo og omegn. Elevene følges opp i inntil seks måneder etter endt behandling, for å bidra til å sikre en god overgang til kommunen eller bydelen eleven tilhører.

Tyrili Arena Oslo har 22 elevplasser. Elevene bor i ett- og toroms leiligheter i Sverres gate og Jens Bjelkes gate. I Jens Bjelkes gate 77 er det felles stue, kafeteria, kontorlokaler og samtale- og møterom.

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

 

 

Kontaktinformasjon:

 

Besøksadresse:

Jens Bjelkes gate 77

 

Postadresse:

Normannsgata 47

0655 Oslo

 

E-post:

arena@tyrili.no

inntak@tyrili.no

 

Tlf: 

474 74 000 

 

Enhetsleder:

Sigrun Dalsaune Jansen

(Forløpskoordinator)

90 94 07 24

sida@tyrili.no

 

Nestleder:

Henrik Bergan Fossum

986 39 068

henrik.fossum@tyrili.no

 

Beliggenhet: 

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

  • Gå til Facebook
  • Del på:

  • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard