logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Tyrili Kampen

Tyrili Kampen ligger i hjertet av Kampen i Oslo. Her flyttet vi inn i gamle, nyoppussede fabrikklokaler i 1998.

Tyrili Kampen har tilbud om døgnbehandling for voksne. Noen elever kommer fra Stifinner`n, det vil si at de er overflyttet fra soning i fengsel til behandling. Dette er et behandlingsfellesskap som kun tar imot menn.

Behandling

Ved alle våre Tyrili-enheter bruker vi fellesskapet som ramme for behandlingen (se Syn på behandling). Medarbeidergruppen er tverrfaglig sammensatt og inkluderer ansatte som jobber med ambulante tjenester før og etter døgnoppholdet. 

Mange elever i Tyrili tilhører Oslo-regionen, og noen av dem starter behandlingen i Tyrili på enheter andre deler av landet. På Kampen har vi derfor en del elever som overføres fra andre enheter for å jobbe med den siste delen av behandlingsforløpet i Oslo; med nettverk og tilbakeføring til hjemstedet.  Vi samarbeider tett med Tyrili Arena om dette.

Arbeidslagene er en viktig arena for endring og utvikling. Her skapes struktur i hverdagen og lagene fungerer som en trygg base for elevene mellom samtaler, grupper, tannlegetimer og samlinger etc. Her kan du lese om Tyrilihverdagen

Ett lag har base rundt kjøkkenet og har blant annet ansvar for maten, tar seg av innemiljø og sørger for hyggelige rom. Ett lag har hovedansvar for vedlikehold av huset, bilparken og uteområder.

Lokalitetene

Huset vårt er et 4000 kvm stort fabrikklokale som er bygget om til vårt bruk. I andre etasje har vi fellesområder med kjøkken, spisesal, fellesstuer og tv-stue. På huset har vi også kontorer, bordtennisrom og musikkrom, driftskjeller, vaskeri og noen flerbruksrom. Terrasser og gårdsrom brukes flittig når sola er ute, det samme med parker og friluftsområder i byen.

Utviklingsarenaene

Den største utviklingsarenaen vår er hverdagen; det å stå sammen om arbeidsoppgaver, planlegge fritid og arbeidsdag og få innspill og tanker fra diskusjoner og samtaler i ulike fora. Tyrili Kampen kan også by på et mangfold av fritidsaktiviteter i byen, i marka og på fjorden. Vi har forskjellige prosjekter gående. Vi samarbeider med stiftelsen Golf som Terapi, vi har en klatregruppe og en egen musikkterapeut som jobber på enheten vår.

Tyrili Kampen drifter Tyrili Brettklubb og arrangerer blant annet den årlige snowboardleiren i stiftelsen.

Gjennom Grønland voksenopplæring får elevene tilbud om pedagogisk kartlegging, karriereveiledning og noe undervisning. Eventuell undervisning legges opp ut ifra den enkeltes utviklingsplan.

På Tyrili Kampen har stiftelsesledelsen kontorer. Dette er også basen for den nyopprettede enheten Tyrili Forskning og utvikling, Inntak og Avrusning.

Les også:

– På Kampen må man ta tyren ved hornene

 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
 • Del på:

 • Tips en venn Tips en venn
 • Del på Facebook
 • Del på Twitter

Behandlingsteder

 

 

Kontaktinformasjon:

 

Adresse:

Normannsgata 47

0655 Oslo

 

E-post:

kampen@tyrili.no

 

Tlf:

474 74 000

 

Enhetsleder:

Stian Willersrud

stian.willersrud@tyrili.no

Tlf. 412 10 043

 

Nestleder:

Miriam Holtan Balgaard

(Forløpskoordinator)

miho@tyrili.no

Tlf: 911 51 614

 

Beliggenhet: 

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

 • Gå til Facebook
 • Del på:

 • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard