logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Tyrilisenteret i Oslo

Tyrilisenteret i Oslo er en døgnenhet for menn. Enheten ligger i hjertet av det gamle arbeiderstrøket Kampen.

Tyrilisenteret i Oslo har i underkant av 30 behandlingsplasser for menn med alvorlig rusmiddelavhengighet. Noen av pasientene kommer fra Tyrili Stifinnerteam, det vil si at de er overflyttet fra soning i fengsel til behandling. Tyrilisenteret i Oslo het tidligere Tyrili Kampen, og ble etablert i gamle, nyoppussede fabrikklokaler i 1998.

Behandling
Ved alle tyrilienheter brukes fellesskapet som utviklingsarena. Du kan lese mer om dette under Syn på behandling. Medarbeidergruppa er tverrfaglig sammensatt og inkluderer ansatte som jobber med ambulante tjenester før og etter døgnoppholdet.

Mange tyrilipasienter tilhører Oslo-regionen, og noen av dem starter behandlingen i Tyrili på enheter i andre deler av landet. En del pasienter på Kampen er overført fra andre enheter, for å jobbe med den siste delen av behandlingsforløpet sitt, nettverk og tilbakeføring til hjemstedet, i Oslo. Tyrilisenteret i Oslo samarbeider tett med Tyrili Arena Oslo, som ligger like i nærheten, om dette.


Arbeidslagene er viktige arenaer for endring og utvikling. Her skapes struktur i hverdagen, og lagene fungerer som en trygg base for pasientene mellom samtaler, grupper, legetimer, samlinger og annet som skjer. Her kan du lese mer om Tyrilihverdagen.

Innelaget har base på kjøkkenet. Det har ansvar for maten, tar seg av innemiljø og sørger for hyggelige rom. Driftslaget har hovedansvar for vedlikehold av huset, bilparken og uteområdene.

Lokalitetene
Huset vårt er et 4000 kvadratmeter stort fabrikklokale som er bygget om til vår bruk. I andre etasje har vi fellesområder med kjøkken, spisesal, fellesstuer og tv-stue. På huset har vi også kontorer, musikkrom, driftskjeller, vaskeri og noen flerbruksrom. Terrasser og gårdsrom brukes flittig når det er sol.

Utviklingsarenaer
Den viktigste utviklingsarenaen vår er hverdagen, hvor vi står sammen om arbeidsoppgaver, planlegger arbeidsdagen og fritida, og deler tanker gjennom diskusjoner og samtaler.

Tyrilisenteret i Oslo kan by på et mangfold av fritidsaktiviteter, i byen, i marka og på fjorden. Vi samarbeider med stiftelsen Golf som Terapi, vi har klatregruppe og tilbud om musikkterapi.


Tyrilisenteret i Oslo driver Tyrili Brettklubb, som blant annet arrangerer en årlig brettleir som over 100 medarbeidere og pasienter deltar på. Klubben ble kåret til «Årets klubb 2019» av Norges Snowboardforbund.

Les også: Tyrili Brettklubb kåret til «årets klubb» av Snowboardforbundet

Gjennom Grønland voksenopplæring får pasientene tilbud om pedagogisk kartlegging, karriereveiledning og noe undervisning. Eventuell undervisning legges opp med utgangspunkt i den enkeltes utviklingsplan.

På Kampen har stiftelsesledelsen sine kontorer. Kampen er også base for Forsknings- og utviklingsenheten, inntakskontoret og avrusningsenheten.

Les også:

Ny enhetsleder i Oslo: «Mye er gjort om du møter en vettug person»

– På Kampen må man ta tyren ved hornene

 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
 • Del på:

 • Tips en venn Tips en venn
 • Del på Facebook
 • Del på Twitter

 

 

Kontaktinformasjon:

 

Adresse:

Normannsgata 47

0655 Oslo

 

E-post:

kampen@tyrili.no

 

Tlf:

474 74 000

 

Enhetsleder:

Stian Willersrud

stian.willersrud@tyrili.no

Tlf. 412 10 043

 

Nestleder:

Miriam Holtan Balgaard

(Forløpskoordinator)

miho@tyrili.no

Tlf: 911 51 614

 

Beliggenhet: 

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

 • Gå til Facebook
 • Del på:

 • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard