logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Fagrådet og Tyrilistiftelsen inviterer til «Åpen russcene» 2020

Planleggingen av Arendalsuka er i full gang. Organisasjoner som ønsker å ha et arrangement, oppfordres til å ta kontakt.

Oppdatering: Arendalsuka 2020 er avlyst på grunn av koronapandemien. Les mer på Arendalsukas nettside.

I 2019 arrangerte Fagrådet i samarbeid med Tyrilistiftelsen «Åpen russcene» på taket til Tyrili Arena Arendal under Arendalsuka. Arrangementet ble en stor suksess, med mange rusfaglige og ruspolitiske debatter og andre arrangementer som trakk et stort publikum.

Les også: Bildespesial: 10 høydepunkter fra «Åpen russcene» i Arendal

Nå er planleggingen av årets arrangement i full gang. Arendalsuka arrangeres 10.–14. august i år, og tiden er inne for å ta kontakt med Fagrådets leder Jan Gunnar Skoftedalen hvis man ønsker å ha et arrangement på «Åpen russcene».

Les hele saken på Fagrådets hjemmeside: «Åpen Russcene» på Arendalsuka 2020

Fagrådet og Tyrilistiftelsen leier inn et stort telt på taket av Tyrili Arena Arendal i Vesterveien 3. I tillegg leier vi inn en liten scene, stoler og  lyd og lys. Leie blir beregnet ut fra kostpris. Det vil være sitteplasser til ca 100 personer, men plass til opptil 250 personer inkludert ståplasser. Vesterveien 3 ligger midt i sentrum, to minutters gange fra Arendal kino.

Også i år vil det være mulig for virksomheter og aktører å leie taket for egne arrangement eller arrangement i samarbeid med andre. Ta kontakt med jan.gunnar.skoftedalen@rusfeltet.no for info om leie av takscenen, ledige klokkeslett og priser! For å få de tidspunktene man ønsker, må man være tidlig ute. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

Nyheter

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

  • Gå til Facebook
  • Del på:

  • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard