logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Fra Tyrilitunet til OL for kokker: – Får aldri oppleve et sånt måltid igjen

Tyrilitunets kokk og altmuligmann Roy Evensen reiste til Stuttgart for å hente inspirasjon.


Arkivfoto: Anders Bisgaard | Publisert 28.02.2020

Roy Evensen var invitert med på turen til Kokke-OL av bekjente, gjennom leverandører og bidragsytere til det norske laget. Dermed endte han opp som en av de tolv rundt «Chefs Table», hvor det norske laget som etter hvert skulle vinne OL, serverte et grundig forberedt måltid.

– Jeg kommer jo aldri til å få oppleve et sånt måltid igjen. Det er det ultimate av hva dette yrket kan by på, og de smaksopplevelsene er jo ikke mulig å beskrive. Det er matlaging i ultraklasse, sier Evensen til Ringsaker Blad.

Les hele saken: – Det ultimate av hva dette yrket kan by på (OBS: Bare for betalende/abonnenter).

– Det blir nok ikke noe Chefs Table på Tyrili, men det bidrar til å løfte matlagingen i hverdagene, sier han med et smil.

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

Nyheter

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

  • Gå til Facebook
  • Del på:

  • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard