logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Tyrili Brettklubb kåret til «årets klubb» av Snowboardforbundet

Snowboard- og surfeklubben for elever og medarbeidere i Tyrili fikk den gjeve prisen under Snowboard Awards i kveld.


Tekst: Anders Bisgaard, kommunikasjonsansvarlig i Tyrilistiftelsen | Foto: Anton Andreason, Tyrilistiftelsen | Publisert 19. oktober 2019

I 20-tiden lørdag kveld ble Tyrili Brettklubb kåret til årets klubb i Norges Snowboardforbund, under Snowboard Awards på Vulkan i Oslo.

Tittelen kommer på bakgrunn av en kombinasjon av stemmer på Snowboardforbundets nettside og juryens vurderinger.

– Prisen årets klubb er en anerkjennelse, både til alle de som har jobba for å drive brettklubben i 20 år, og ikke minst til alle elever og medarbeidere som hvert år tør å utfordre seg i bakken! Rusfri plankekjøring! sier Alexander Yttervik, nestleder i Tyrili Brettklubb, som mottok prisen på vegne av klubben lørdag kveld.

Snowboardforbundets jury skriver i sin begrunnelse:

«Årets klubb er opptatt av å gjøre noe for den enkelte, uavhengig av nivå. Noen har aldri kjørt snowboard før de blir med, mens andre begynner å bli ganske drevne. Klubben klarer å engasjere mange, og gjennom aktivitetene bidrar de til å skape en bedre hverdag for medlemmene sine. Ikke bare arrangerer de en rekke leirer, men hele overskuddet går rett til utstyr som medlemmene kan bruke. Dette tilrettelegger for mestring og gode opplevelser for mennesker som er i en vanskelig livssituasjon, der snowboardklubben er en del av veien ut fra et rusproblem for medlemmene.»

– Målet til brettklubben er å legge til rette for mestring og nye opplevelser uten rus. Vi mener at pasientene våre fortjener, og har godt av, å finne ressursene sine og få erfaringer med at de får til ting. Snowboard og surfinga legger gode rammer for å delta på noe som, for de aller fleste, er godt utenfor komfortsonen og kan gi pasientene våre nye og gode mestringsopplevelser. Og dette der noe vi i Tyrili tenker er et viktig ledd i det å få et bedre liv, sier Alexander Yttervik, nestleder i Tyrili Brettklubb, til Norges Snowboardforbund.

Tyrili Brettklubb var nominert som «årets klubb» sammen med Kongsberg Snowboardklubb, Trondheim Snowboardklubb og Varingskollen Snowboardklubb.

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

Nyheter

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

  • Gå til Facebook
  • Del på:

  • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard