logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Stiller skarpt på jobb

Hvordan jobber Tyrili for at elevene skal få jobb etter endt behandlingsløp? I denne artikkelserien får du møte håpefulle og hardtarbeidende Tyrili-elever, arbeidsgivere som tenker utradisjonelt og Tyrilis nye IPS-team.

2. mai: –Ubetalelig å se at folk får et løft i livet

Anders Dale hos Gausdal Landhandleri er arbeidsgiveren som ansatte Jan. Det var Tyrilis IPS-team som tok kontakt med ham, etter at han hadde utlyst en stilling som de trodde kunne passe Jan. Etter at Jan hadde vist seg fram i arbeidspraksis i noen uker, var Dale overbevist om at han var rett mann for jobben. Han synes flere arbeidsgivere burde gi folk som har havnet utenfor arbeidslivet en sjanse.

25. april: Fikk napp på sitt livs første jobbsøknad

Jan (47) har levd et voksenliv preget av rusavhengighet og kriminalitet. Sist han satt i fengsel, bestemte han seg for å starte et nytt liv. Nå er han i rusbehandling i Tyrili, og ved hjelp av Tyrilis IPS-team fikk han nylig ordinært, lønnet arbeid etter å ha sendt avgårde sitt livs første jobbsøknad.

17. april: Nytt team skal skaffe Tyrili-elever jobb etter behandling

Teamet skal jobbe etter IPS-metoden, hvor målet er å komme raskt ut i ordinært, lønnet arbeid. Les hvilke tanker teamleder Eva Tveit og prosjektleder Alf Sandve i Tyrili IPS (TIPS) har om hvordan de må jobbe for å skaffe flest mulig elever jobb.

10. april: Vil vekk fra rus og kjedsomhet

Robin (27) har jobbet i bar og på restaurant og i dagligvare. Kjedsomhet, utbrenthet og rusproblemer har ført til noen dårlige avslutninger. Nå er han i behandling i Tyrili, og får hjelp av Tyrilis IPS-team til å hente inn referanser og attester fra tidligere arbeidsgivere. Målet er jobb i barnehage etter endt behandling.

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

Tyrilistiftelsen

Org.nr: 961025311 Tlf:        474 74 000
Normannsgata 47 Fax:       474 74 001
0655 Oslo E-post: tyrili@tyrili.no

 

  • Gå til Facebook
  • Del på:

  • Gå til Twitter
Ansvarlig redaktør: Anders B. Bisgaard