Denne uka gjennomførte Tyrili Brettklubb sin årlige brettleir for 19. gang, i år med rundt 110 snowboardentusiaster på plass. Elever og medarbeidere fra nære så vel som fjerntliggende Tyrili-enheter innlosjerte seg på Tyrilitunet i Mesnali og tilbragte dagene i bakken på Sjusjøen skisenter, øst for Lillehammer.

Snowboardforbundet hadde ikke mulighet til å stille med folk for å utdanne nybegynnerinstruktører i år, men det viste seg å ikke bli noe stort problem, da tidligere utdannede instruktører tok på seg oppgaven til å instruere deltakerne på leiren. Noen deltagere var ferske, noen litt mer erfarne, og her fikk alle god hjelp uansett ferdighetsnivå.

Snowboardkjørere under Tyrilis brettleir 2018, Sjusjøen skisenterForholdene i bakken var upåklagelige, og godt egnet både for pudderelskere, parkkjørere, nybegynnere og fartsfantomer.

På kveldstid bidro alle enheter med underholdning og god stemning.

Onsdag kveld ble årsmøtet i Brettklubben avholdt, og det ble vedtatt at driften av klubben fortsatt i all hovedsak skal gjøres fra Tyrili Kampen. Steffen Holanger takker for seg som nestleder, og Alexander Yttervik trer inn i rollen. Hanne Lorimer Aamodt fortsetter som leder av klubben.

Torsdag kveld var det utdeling av utmerkelser til personer som har skilt seg ut positivt i løpet av leiren. 

Fredag var siste dag i bakken og bød på strålende sol, før brett og utstyr ble pakket sammen og slitne og fornøyde brettkjørere vendte snuten hjemover.

Snowboardkjørere under Tyrilis brettleir 2018, Sjusjøen skisenter

Takk for hjelpen til alle som bidro til årets brettleir, og takk for i år!