13.-18. august møtes igjen mennesker fra politikk, næringsliv og organisasjoner for å knytte kontakter og debattere aktuelle samfunnsspørsmål under Arendalsuka. Tyrilistiftelsen vil, tradisjonen tro, være til stede. Tidligere i år åpnet vi behandlingsenheten Tyrili Arena Arendal i et flott hus midt i byen, og det er her vi åpner dørene når vi sammen med Fagrådet inviterer til to arrangementer under årets uke.

15. august kommer forfatteren Vigdis Hjorth for å kåsere om hvorfor rus har en så sentral plass i kultur og samfunnsliv.

Se arrangementet på Facebook og meld interesse (NB: Det er begrenset med plasser, og påmelding er ikke mulig).

Arrangementet finner sted fra klokken 16 til 18 i Vesterveien 3 i Arendal sentrum.

NB: I den opprinnelige utgaven av denne artikkelen stod det at kåseriet vil bli streamet direkte på Tyrilistiftelsens Facebook-side. Dette utgår, dessverre.

16. august møtes blant andre Tyrilistiftelsens leder, Anders Dalsaune Jansen, og helseminister Bent Høie (H) til en samtale om hvilken behandlingsvirkelighet som møter pasientene i rusbehandling. Her vil et av de sentrale spørsmålene være om det er samfunnets og behandleres holdninger og moralisme som påvirker hvilken behandling pasientene får?

Se arrangementet på Facebook og meld interesse (NB: Det er begrenset med plasser, og påmelding er ikke mulig).

Arrangementet avholdes i Vesterveien 3 i Arendal sentrum fra klokka 15 til 16.30, og er gratis. Samtalen vil også streames direkte på Tyrilistiftelsens Facebook-side.

Medvirkende:
Anders Dalsaune Jansen, Stiftelsesleder, Tyrilistiftelsen
Bent Høie, Helseminister, Regjeringen
Ida Olsen, Prosjektleder, proLAR Nett
Trude Lønning, Rus og psykisk helsesjef, Sandnes kommune

Les mer om Tyrili i Skien og Arendal: Dette er Tyrili Sør